Recent Posts

    Başimiz Sağolsun - Basimiz Sagolsun Turkiyem Van Daki Cig Yuregimizi Dagladi Kavakli Belediyesi : Dillere pelesenk olacak ulan bu şarkı! şeklinde.

    Başimiz Sağolsun - Basimiz Sagolsun Turkiyem Van Daki Cig Yuregimizi Dagladi Kavakli Belediyesi : Dillere pelesenk olacak ulan bu şarkı! şeklinde.. Yoksa atatürk havalimanı'ndaki güvenlik görevlisine suçu bularak. Başkanımızın ve kardeşlerimin başı sağolsun. 19.10.2011 14:58 bolumsonucanavari.com bsc 39 yazdır. Ben başımız sağ olsun dediğimiz son gün olduğunu umut ederek söylüyorum; Başın sağolsun öldürdün bendeki seni mi ne öyle bi şarkısı vardı metin şentürkün.

    Başın sağolsun allah sabırlar versin. Akşam saatlerinde ankara'da gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın olduğunu ve bir çok vatandaşımızın da hastanelere yaralı olarak taşındığını büyük. Bu zor ve kederli gününüzde acınızı yürekten paylaşıyoruz. İki hasarlı kalbin oyunundan ibaret konuştuğun her cümle anılara hakaret zaman hep saat yönü tersine döndüğünü gördün mü? Meğerse ne derin bir anlamı varmış.

    8 Sehidimiz Var Basimiz Sagolsun Turkiye
    8 Sehidimiz Var Basimiz Sagolsun Turkiye from lalehaber.com
    Harun 0 yorum baş sağlığı, federasyon, şehitler, sutopu. 7 haziran 2019 18:21 814. Başimiz sağ olsun iki hasarli kalbin oyunundan ibaret konuştuğun her cümle anilara hakaret zaman hep saat yönü tersine döndüğünü gördün mü? Sedat işıdı samsun tıp fakültesinde hayatını kaybetti. Allah ailesine, sevenlerine ve camizamıza sabır versin. Akşam saatlerinde ankara'da gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın olduğunu ve bir çok vatandaşımızın da hastanelere yaralı olarak taşındığını büyük. Dillere pelesenk olacak ulan bu şarkı! şeklinde. İnsan doğar büyür yaşar ve ölür, önemli olan yaşadığı süre içindeki görevleri dualarımız muhteremle olsun başımız sağolsun…

    Yoksa atatürk havalimanı'ndaki güvenlik görevlisine suçu bularak.

    7 haziran 2019 18:21 814. Bu zor ve kederli gününüzde acınızı yürekten paylaşıyoruz. Allah günahlarını affetsin, başımız sağolsun, kalanlara sabır versin. Yoksa atatürk havalimanı'ndaki güvenlik görevlisine suçu bularak. Meftunun mekanı cennet oldun inşallah. Hakkı acun hakkın rahmetine kavuşmuş olup, kendisine allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. Başkanımızın ve kardeşlerimin başı sağolsun. Ölenle ölünmez, acılarımız bitmez hayatın gerçekliği bu işte dualarımız birleşsin bu kötü günde acılarımızı ufakta olsa teselli edelim birlikte, başımız sağolsun. ''mekanı cennet olsun, başımız sağolsun'' temennisiyle nihayetlendirmediğim bir son dilerdim sana ama '' cennete gitmek istedim otostopla temennine inşallah dileğine ulaşmışsındır diyebiliyorum. Akşam saatlerinde ankara'da gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın olduğunu ve bir çok vatandaşımızın da hastanelere yaralı olarak taşındığını büyük. Yakınını kaybeden birine genelde başın sağ olsun deriz. Bugün türk milleti olarak gerçekten acı bir güne başladık. Sorunları çözmek için yeni bir metodoloji bulmalıyız.

    Allah günahlarını affetsin, başımız sağolsun, kalanlara sabır versin. Sözü yazarı kişi kesin gurur duymuştur vay be! Başkanımızın ve kardeşlerimin başı sağolsun. Allah geride kalanlarına uzun ömürler versin. ' başımız sağolsun ' türkçeden kürtçeye çeviride.

    Cemre Tesettur Basimiz Sagolsun Facebook
    Cemre Tesettur Basimiz Sagolsun Facebook from lookaside.fbsbx.com
    Basimiz saolsun,burdan sunu soleyim 1.amerika suzmenin onde gideni soyu sopu belli dgl adiler pkk destekcisi 2.iran,sozde musluman ozde. İnsan doğar büyür yaşar ve ölür, önemli olan yaşadığı süre içindeki görevleri dualarımız muhteremle olsun başımız sağolsun… Allah ailesine, sevenlerine ve camizamıza sabır versin. Meftunun mekanı cennet oldun inşallah. Ben başımız sağ olsun dediğimiz son gün olduğunu umut ederek söylüyorum; ' başımız sağolsun ' türkçeden kürtçeye çeviride. Sedat işıdı samsun tıp fakültesinde hayatını kaybetti. Müslümanlar cenaze olduğunda başımız sağolsun yani halifemiz sağ olsun, başımızda olsun anlamında.

    .günahlarımız af olsun başımız sağolsun… rabbim cennetle müjdelesin ruhlarımızı hatalarımızı dualarımızla affetsin dualarımızı kabul eylesin mekanımızı cennetle müjdelesin başımız sağolsun…

    Rabbim gani gani rahmet eylesin.mekanı cennet olsun. ' başımız sağolsun ' türkçeden kürtçeye çeviride nasıl denir? Bugün türk milleti olarak gerçekten acı bir güne başladık. Başkanımızın ve kardeşlerimin başı sağolsun. Allah günahlarını affetsin, başımız sağolsun, kalanlara sabır versin. Başimiz sağ olsun iki hasarli kalbin oyunundan ibaret konuştuğun her cümle anilara hakaret zaman hep saat yönü tersine döndüğünü gördün mü? Sözü yazarı kişi kesin gurur duymuştur vay be! .günahlarımız af olsun başımız sağolsun… rabbim cennetle müjdelesin ruhlarımızı hatalarımızı dualarımızla affetsin dualarımızı kabul eylesin mekanımızı cennetle müjdelesin başımız sağolsun… İnsan doğar büyür yaşar ve ölür, önemli olan yaşadığı süre içindeki görevleri dualarımız muhteremle olsun başımız sağolsun… Basimiz saolsun,burdan sunu soleyim 1.amerika suzmenin onde gideni soyu sopu belli dgl adiler pkk destekcisi 2.iran,sozde musluman ozde. İki hasarlı kalbin oyunundan ibaret konuştuğun her cümle anılara hakaret zaman hep saat yönü tersine döndüğünü gördün mü? Yakınını kaybeden birine genelde başın sağ olsun deriz. Meğerse ne derin bir anlamı varmış.

    Akşam saatlerinde ankara'da gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın olduğunu ve bir çok vatandaşımızın da hastanelere yaralı olarak taşındığını büyük. Meğerse ne derin bir anlamı varmış. Her zaman sacma gelmisti zaten en sevdigin öluyor belki bir evladin belki annen basin sağolsun ölen ölsün sen yasa ben her zaman allah sabir. Facebook'ta paylaş twitter'da paylaşfavorilerinize ekleyin.favorilerinizden kaldırın. Meftunun mekanı cennet oldun inşallah.

    Basimiz Sagolsun Turkiye Ilmi Ictimai Hizmetler Vakfi
    Basimiz Sagolsun Turkiye Ilmi Ictimai Hizmetler Vakfi from www.tilmihvakfi.org.tr
    Meğerse ne derin bir anlamı varmış. İnsan doğar büyür yaşar ve ölür, önemli olan yaşadığı süre içindeki görevleri dualarımız muhteremle olsun başımız sağolsun… Bu zor ve kederli gününüzde acınızı yürekten paylaşıyoruz. Allah geride kalanlarına uzun ömürler versin. Allah ailesine, sevenlerine ve camizamıza sabır versin. Yaşadığın çok zor, başın sağolsun volkan kardeşim. İlimizin yetiştirdiği değerli bilim insanı prof. Yoksa atatürk havalimanı'ndaki güvenlik görevlisine suçu bularak.

    Başın sağolsun allah sabırlar versin.

    İnsan doğar büyür yaşar ve ölür, önemli olan yaşadığı süre içindeki görevleri dualarımız muhteremle olsun başımız sağolsun… Facebook'ta paylaş twitter'da paylaşfavorilerinize ekleyin.favorilerinizden kaldırın. Rabbim gani gani rahmet eylesin.mekanı cennet olsun. Allah günahlarını affetsin, başımız sağolsun, kalanlara sabır versin. İlimizin yetiştirdiği değerli bilim insanı prof. Sorunları çözmek için yeni bir metodoloji bulmalıyız. Akşam saatlerinde ankara'da gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın olduğunu ve bir çok vatandaşımızın da hastanelere yaralı olarak taşındığını büyük. Bu zor ve kederli gününüzde acınızı yürekten paylaşıyoruz. Meğerse ne derin bir anlamı varmış. Bugün türk milleti olarak gerçekten acı bir güne başladık. Bu zor ve kederli gününüzde acınızı yürekten paylaşıyoruz. Yaşadığın çok zor, başın sağolsun volkan kardeşim. Meftunun mekanı cennet oldun inşallah.

    Belum ada Komentar untuk "Başimiz Sağolsun - Basimiz Sagolsun Turkiyem Van Daki Cig Yuregimizi Dagladi Kavakli Belediyesi : Dillere pelesenk olacak ulan bu şarkı! şeklinde."

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close